1395/09/05
دریافت مقالات صرفاً از طریق سایت همایش خواهد بود. پیش از نگارش مقاله به نکات زیر در ادامه مطالب توجه فرمایید

1. از هر شرکت کننده به ازای پرداخت حق ثبت نام حداکثر یک مقاله پذیرفته می شود.برای ارسال بیش از یک مقاله، 40 درصد حق ثبت نام به ازای هر مقاله (تا سقف 3 مقاله مازاد) به هزینه ثبت نام اضافه خواهد شد. گواهی کنفرانس فقط به نام ارائه‌دهنده مقاله صادر می‌شود.

2. هر مقاله فقط یک ارائه‌دهنده می‌تواند داشته باشد که لازم است در کنفرانس ثبت نام، هزینه‌های مربوطه را پرداخت و مقاله را از طریق وب‌سایت ارسال نماید.

3. نویسندگان همکار مقاله فقط در صورت ثبت نام و پرداخت هزینه‌ها مجاز به شرکت در کنفرانس خواهند بود.

4. مقالات باید محتوای پژوهشی داشته و شامل یافته‌های نوین در زمینه‌ محورهای همایش باشند.

5. مقالات ارسالی نباید قبلا در جای دیگری ارائه یا چاپ شده باشند.

6. مسئولیت صحت مطالب به عهده نویسنده مسئول است. با توجه به اینکه مقالات بدون ویرایش در مجموعه مقالات سمینار چاپ خواهند شد، لذا خواهشمند است قواعد نگارش و فرمت سمینار در تهیه آنها کاملا رعایت شود.

توجه: دبیرخانه سمینار از پذیرفتن مقالاتی که مطابق دستور العمل ذکر شده (فرمت سمینار) تهیه نشده باشند معذور است.
7. مقالات این سمینار بصورت مقاله کامل و به زبان فارسی بوده و حداکثر در 5 صفحه بصورت دو ستونی خواهد بود (لطفا از ارسال مقاله به زبان انگلیسی خودداری گردد).

لازم به ذکر است اطلاعات مربوط به چگونگی ثبت نام ، نحوه ارسال مقالات ، موضوعات پانلهای تخصصی و ... به زودی از طریق این سایت به اطلاع علاقه مندان خواهد رسید .

توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !