1395/12/14
پژوهشگرانی که مقاله انها مشکل ادرس دهی داشته است هرچه سریعتر مشکل مقاله خود را برطرف کرده و اصل مقاله را طبق فرمت دراورده و به ایمیل موجود در سایت همایش ارسال نمایند

دبیرخانه دومین همایش ملی مهندسی نفت دانشگاه آزاداسلامی واحد امیدیه، ضمن تشکر و قدردانی فراوان از تمام پژوهشگران عزیزی که در روز همایش حضور یافتند و مقاله خود را به بهترین نحو ارائه دادند، و همچنین از تمامی عزیزانی که در برگزاری همایش زحمت کشیدند تا مراسم به نحواحسنت پیش برود، با توجه به درخواست مکرر عده محدودی که مقاله انها مشکل ادرس دهی داشته است اعلام می نماید که (لطفا هرچه سریعتر مشکل مقاله خود را برطرف کرده و اصل مقاله را طبق فرمت دراورده و به ایمیل موجود در سایت همایش ارسال نمایند)

فرمت نمونه مقاله

info@conf.iauo.ac.ir

1395/12/07
جهت اطلاع از برنامه زمانبندی ارائه مقالات لطفا فایل زیر را دانلود کنید.

1395/12/01

1395/11/30
دومین همایش ملی مهندسی نفت ایران دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه 11 اسفند 1395 برگزار میگردد.

به دلیل تقاضای مکرر پژوهشگران عزیز مبنی بر مصادف شدن روز همایش با آزمون دکتری و با توجه به حجم مقالات رسیده و استقبال پژوهشگران، دبیرخانه همایش زمان برگزاری دومین همایش ملی مهندسی نفت ایران دانشگاه آزاد اسلامی واحد امیدیه  را از 4 اسفند به 11 اسفند تغییر داد.

صفحه اولصفحه قبل123صفحه بعدصفحه آخر